Πώς να αποσυνδεθείτε από το iCloud με ή χωρίς κωδικό πρόσβασης στο iOS 12/13/14

Σεπτέμβριος 24, 2019Νικόλ Τζόουνς

Υπάρχουν πολλές παρόμοιες ερωτήσεις όπως "Εάν αποσυνδεθώ από το iCloud στο iPhone μου, θα χάσω τα πάντα;". Θα είναι άδειο το σπίτι σας όταν ταξιδεύετε; Λοιπόν, η απάντηση είναι Όχι. Η έξοδος από το λογαριασμό iCloud σημαίνει ότι θέλετε απλώς να αποχαιρετήσετε προσωρινά το iCloud. Κάποια στιγμή συνδεθείτε ξανά στο iCloud, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα iCloud στην αρχική θέση.

Αποσυνδεθείτε από το iCloud με ή χωρίς κωδικό πρόσβασης

Τι θα συμβεί εάν αποσυνδεθείτε από το iCloud; Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iCloud Mail και το iCloud Drive επειδή απλώς καταργήσατε την εγγραφή iPhone από το iCloud. Η δυνατότητα συγχρονισμού iCloud θα είναι ανενεργή. Έχετε την επιλογή να διαγράψετε ή να διατηρήσετε τα δεδομένα στη συσκευή σας iOS. Έτσι, όλες οι φωτογραφίες, τα βίντεο, οι σημειώσεις, οι επαφές και άλλα σχετικά αρχεία θα είναι ασφαλείς.

Μέρος 1: Πώς να αποσυνδεθείτε από το iCloud χωρίς να χάσετε τίποτα

Δεν θα χάσετε τα προηγούμενα προσωπικά δεδομένα όταν αποσυνδεθείτε από το iCloud στο iPhone. Άλλοι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον λογαριασμό σας iCloud και να αποκτήσουν πρόσβαση και στα δεδομένα σας iCloud.

Βήμα 1.
Ενεργοποιήστε το iPhone σας. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
Βήμα 2.
Πατήστε το όνομά σας στο επάνω μέρος της οθόνης.
Βήμα 3.
Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε "Έξοδος" με κόκκινο χρώμα.
Βήμα 4.
Εάν έχετε ενεργοποιήσει το Find My iPhone στο παρελθόν, θα πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης Apple ID. Πατήστε "Απενεργοποίηση" για απενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας.
Βήμα 5.
Στο παράθυρο διαλόγου "Διατήρηση αντιγράφου των δεδομένων σας σε αυτό το iPhone", μπορείτε να αποφασίσετε εάν θα διατηρήσετε επαφές, ημερολόγια, υπενθυμίσεις και Safari ή όχι.
Βήμα 6.
Πατήστε "Αποσύνδεση" και επιβεβαιώστε για έξοδο από το iCloud στο iOS 12/13/14.
Έξοδος

Σημείωση: Εάν θέλετε να αποσυνδεθείτε από το iCloud σε Mac, πρέπει να κάνετε κλικ στο "Apple menu"> "System Preferences"> "iCloud"> "Signout"> "Keep a Copy" / "Keep on This Mac". Μπορείς ακόμα πρόσβαση σε φωτογραφίες στο iCloud, καθώς και βίντεο, επαφές και άλλα.

Μέρος 2: Πώς να αποσυνδεθείτε από το iCloud χωρίς να γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης Apple ID

Τι γίνεται αν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης Apple ID; Είναι δυνατόν να αποσυνδεθείτε από το iCloud χωρίς κωδικό πρόσβασης; Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να διαγράψτε το λογαριασμό iCloud από iPhone και iPad χωρίς κωδικό πρόσβασης.

Βήμα 1.
Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone. Βρείτε και επιλέξτε "iCloud" από τη λίστα.
Βήμα 2.
Εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης σε τυχαίο αριθμό στην ενότητα "Πληροφορίες λογαριασμού iCloud". Πατήστε "Τέλος" για να προχωρήσετε.
Βήμα 3.
Σίγουρα το iCloud θα σας πει ότι εισαγάγατε λανθασμένο όνομα χρήστη ή κωδικό πρόσβασης iCloud. Πατήστε "OK" και στη συνέχεια "Ακύρωση" για να ανοίξετε τη σελίδα iCloud.
Βήμα 4.
Επιλέξτε ξανά τον λογαριασμό σας iCloud. Αφαιρέστε την περιγραφή και μετά πατήστε "Τέλος".
Βήμα 5.
Τώρα θα βρίσκεστε στη σελίδα iCloud χωρίς να απαιτείται κωδικός πρόσβασης. Πατήστε "Διαγραφή" στο κάτω μέρος. Αργότερα, πατήστε "Διαγραφή" ξανά για έξοδο από το λογαριασμό iCloud χωρίς κωδικό πρόσβασης.
Χωρίς κωδικό πρόσβασης

Μέρος 3: Διαγράψτε οριστικά όλα τα αρχεία iCloud και τις ρυθμίσεις στο iPhone μετά την έξοδο από το iCloud

Εάν θέλετε να διαγράψετε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις του iPhone μόνιμα και διεξοδικά, μπορείτε να το εκτελέσετε FoneEraser για να καθαρίσετε τα πάντα στο iPhone και το iPad σας. Υπάρχουν τρία επίπεδα διαγραφής δεδομένων που μπορείτε να επιλέξετε. Ακόμα και που μεταπωλείτε το παλιό σας iPhone ή iPad στο eBay ή αλλού, μπορείτε επίσης να προστατεύσετε το απόρρητό σας χωρίς καμία δυνατότητα ανάκτησης. Με μια λέξη, το iPhone Γόμα είναι ένα άμεσο αλλά απόλυτο εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μετά την αποσύνδεση από το iCloud σε iPad και iPhone χωρίς κωδικό πρόσβασης Apple ID.

FoneEraser

Λήψεις

Aiseesoft FoneEraser

  • Διαγράψτε οριστικά επαφές, μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, σημειώσεις, ιστορικό Safari και περισσότερα αρχεία από οποιαδήποτε συσκευή iOS.
  • Διαγράψτε δεδομένα iOS με χαμηλό επίπεδο, μεσαίο και υψηλό επίπεδο για αντικατάσταση δεδομένων σε διαφορετικούς χρόνους.
  • Καταργήστε ταυτόχρονα όλα τα αρχεία και τις ρυθμίσεις σε περισσότερα από ένα iDevice.
  • Υποστηρίξτε όλες τις συσκευές iPhone, iPad και iPod που εκτελούν iOS 12, iOS 13, iOS 14 και άλλα.

Συμπέρασμα

Όταν αποσυνδεθείτε από το iCloud, θα αποσυνδεθείτε επίσης από όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με το iCloud, όπως το App Store, το Find My Friends, το Game Center, το iCloud backup, το iCloud drive και άλλα. Φυσικά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο σημαντικών αρχείων πριν αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό iCloud με ή χωρίς κωδικό πρόσβασης. Εάν δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιείτε το iCloud σε αυτό το iPhone ή το iPad, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το FoneEraser για να διαγράψετε όλα τα ληφθέντα αρχεία, τις προσωπικές ρυθμίσεις και τις κρυφές μνήμες. Αυτά τα διαγραμμένα αρχεία δεν είναι ανακτήσιμα.

Τι γνώμη έχετε για αυτό το post;

Έξοχος

Βαθμολογία: 4.8 / 5 (βάσει ψήφων 103)Ακολουθήστε μας στο

Εικονίδιο DisqusΑφήστε το σχόλιό σας και συμμετάσχετε στη συζήτησή μας

iOS Συμβουλές

[Υποβάθμιση iOS] Τρόπος υποβάθμισης από iOS 13/14 Ενημέρωση στο iOS 13/14 Τρόπος εξαναγκασμού του iPhone (ακόμη και iPhone 11 Pro) Το iOS δεν εμφανίζεται Δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία με τον διακομιστή ενημέρωσης λογισμικού iPhone Αποσύνδεση iCloud Λήψη iOS 13/14 Beta στο iPhone
FoneEraser κουτί

Το πιο ισχυρό βοηθητικό πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε ποτέ, επιτρέποντας στους χρήστες να διαγράφουν μόνιμα και σχολαστικά όλα τα περιεχόμενα του iPhone, όπως επαφές, μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, σημειώσεις κλπ.

Επιστροφή στην κορυφή