Πώς να κάνετε ρυθμίσεις απορρήτου για τα βίντεό σας στο YouTube;

Το YouTube μπορεί να είναι ο πιο δημοφιλής ιστότοπος βίντεο σε όλο τον κόσμο. Εκατομμύρια άνθρωποι μοιράζονται τα βίντεό τους στο YouTube για να παρακολουθούν όλο τον κόσμο κάθε μέρα. Ωστόσο, θα υπάρξει χρόνος που θα θέλατε μόνο οι φίλοι σας ή ορισμένα άτομα να δουν το βίντεο που έχετε ανεβάσει στο YouTube. Μερικές φορές θέλετε ακόμη και τα βίντεό σας στο YouTube να είναι εντελώς ιδιωτικά και μόνο εσείς μπορείτε να τα δείτε. Επομένως, το να γνωρίζεις πώς να κάνεις τα βίντεό σου απόρρητα στο YouTube έχει μεγάλη σημασία.

Πρώτα απ 'όλα, ποια είναι η έννοια του ιδιωτικού βίντεο στο YouTube;

Όταν ανεβάζετε ένα βίντεο στο YouTube, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου του βίντεο σε Δημόσιο, Μη καταχωρισμένο ή Ιδιωτικό. Οι τρεις λέξεις αντιπροσωπεύουν τρία διαφορετικά επίπεδα απορρήτου του βίντεό σας στο YouTube.

Δημιουργία απορρήτου βίντεο YouTube

Μη καταχωρισμένο έναντι ιδιωτικού στο YouTube

Προτού μάθουμε πώς να κάνουμε ιδιωτικές ρυθμίσεις για βίντεο YouTube, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τη διαφορά μεταξύ των 3 ρυθμίσεων: Δημόσιο, Μη καταχωρισμένο και Ιδιωτικό.

Δημόσιο είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση βίντεο και λιστών αναπαραγωγής YouTube. Αυτή είναι η πλειοψηφία των βίντεο YouTube. Όλοι μπορούν να δουν το βίντεό σας αν το ανεβάσετε χωρίς να κάνετε ρυθμίσεις απορρήτου. Έτσι, εάν θέλετε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα να δουν το βίντεό σας, μπορείτε να ανεβάσετε το βίντεό σας στο YouTube απευθείας χωρίς να κάνετε ρυθμίσεις απορρήτου.

Ακαταχώριστος σημαίνει ότι άλλα άτομα δεν θα βρουν το βίντεό σας στο YouTube στα αποτελέσματα αναζήτησης ή στο κανάλι σας ή σε "σχετικά" ή "προτεινόμενα" βίντεο. Σε αυτήν τη ρύθμιση, μόνο εκείνοι που γνωρίζουν τον σύνδεσμο βίντεο μπορούν να δουν αυτό το βίντεο. Μπορείτε να μοιραστείτε τον σύνδεσμο με οποιονδήποτε, ακόμη και όσοι δεν έχουν λογαριασμό YouTube / όνομα χρήστη μπορούν να δουν το βίντεο. Αλλά υπάρχει επίσης ένα μειονέκτημα με αυτήν τη ρύθμιση. Εάν μοιράζεστε το σύνδεσμο βίντεο με κάποιον, μπορεί να το κοινοποιήσει εκ νέου με διάφορους τρόπους, κάτι που θα οδηγήσει στον κίνδυνο δημοσίευσης των δικών σας βίντεο εκτός λίστας.

Private Τα βίντεο YouTube δεν θα εμφανίζονται από κανέναν που δεν έχει άδεια. Άλλοι χρήστες μπορούν να δουν το βίντεό σας μόνο στην περίπτωση που τους προσκαλείτε να το δουν. Το βίντεο δεν θα εμφανίζεται στο κανάλι σας ή στα αποτελέσματα αναζήτησης. Μπορείτε να διαχειριστείτε τους χρήστες με τους οποίους θέλετε να μοιραστείτε ένα ιδιωτικό βίντεο και μόνο τα άτομα που διαθέτουν λογαριασμό YouTube μπορούν να δουν το ιδιωτικό βίντεο με την άδειά σας.

Πώς να κάνετε ρυθμίσεις απορρήτου

Υπάρχουν 2 μέθοδοι για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου του βίντεό σας στο YouTube, η μία βρίσκεται στη διαδικασία μεταφόρτωσης ενός βίντεο στο YouTube, η άλλη πραγματοποιεί αλλαγές αργότερα μετά τη μεταφόρτωση των βίντεο.

1. Πραγματοποιήστε ρυθμίσεις απορρήτου κατά τη μεταφόρτωση ενός βίντεο στο YouTube

Μπορείτε να κάνετε το βίντεό σας YouTube ιδιωτικό ως προς τη διαδικασία μεταφόρτωσής του. Όταν ανεβάζετε ένα βίντεο, υπάρχει μια επιλογή στο κάτω μέρος που λέει "Δημόσιο". Αυτό είναι προεπιλεγμένο ως "δημόσιο", υπάρχει ένα αναπτυσσόμενο μενού σε αυτό το κουμπί και μπορείτε να αλλάξετε το επίπεδο απορρήτου ως "Μη καταχωρισμένο" ή "Ιδιωτικό" σύμφωνα με το αίτημά σας αφού μάθετε τη διαφορά μεταξύ "Μη καταχωρισμένου" και "Ιδιωτικού". Υπάρχει επίσης μια επιλογή "Προγραμματισμένη" διαθέσιμη στην αναπτυσσόμενη λίστα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε την ακριβή ώρα για τη μεταφόρτωση του βίντεό σας.

Μεταφόρτωση βίντεο στο YouTube

2. Αλλάξτε τις ρυθμίσεις απορρήτου των βίντεο YouTube που έχετε ανεβάσει

Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου των βίντεο YouTube που ανεβάσατε στο παρελθόν, μεταβείτε στο Creator Studio-Διαχειριστής βίντεο.

1 βήμαΟρίστε τις επιλογές "Βίντεο" για να βρείτε όλα τα βίντεο YouTube που έχετε ανεβάσει.

2 βήμαΒρείτε το βίντεο που θέλετε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου και επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στο βίντεο (μπορείτε να ελέγξετε πολλά βίντεο ταυτόχρονα).

3 βήμαΥπάρχει ένα κουμπί που ονομάζεται "Ενέργειες" στην κορυφή των βίντεο, αλλάξτε τη ρύθμιση απορρήτου στο αναπτυσσόμενο μενού.

Αλλαγή ρυθμίσεων απορρήτου

Φαίνεται ότι το YouTube θα λανσάρει μια νέα έκδοση στο μέλλον και υπάρχει διαθέσιμη μια έκδοση beta για τους χρήστες να βιώσουν τη νέα διεπαφή του. Εδώ θα παρουσιάσουμε επίσης πώς να κάνουμε τα βίντεό σας YouTube ιδιωτικά στη νέα έκδοση του YouTube.

1 βήμαΒρείτε όλα τα μεταφορτωμένα βίντεό σας στο "Βίντεο" και ελέγξτε αυτό που θέλετε να αλλάξετε τη ρύθμιση απορρήτου.

Διαχειριστής βίντεο

2 βήμαΥπάρχει μια ταξινόμηση με το όνομα "Ορατότητα", σύμφωνα με την οποία μπορείτε να ορίσετε το επίπεδο απορρήτου των μεταφορτωμένων βίντεό σας.

3 βήμαΚάντε κλικ στο εικονίδιο "μολύβι" για να κάνετε τα βίντεό σας YouTube ιδιωτικά.

Private

Εάν θέλετε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου πολλών βίντεο ταυτόχρονα, επιλέξτε ένα πλαίσιο δίπλα σε κάθε κατάλληλο βίντεο. Στη συνέχεια, υπάρχει ένα κουμπί "Επεξεργασία" στην κορυφή των βίντεο, κάντε κλικ στο κουμπί "Επεξεργασία", θα δείτε ένα αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε "Ορατότητα" για να αλλάξετε τη ρύθμιση απορρήτου ως Δημόσια, Μη καταχωρισμένη ή Ιδιωτική.

Αλλαγή ρυθμίσεων απορρήτου

Αφού κάνετε την επιλογή, κάντε κλικ στο κουμπί "Ενημέρωση βίντεο" για να αποθηκεύσετε την αλλαγή.

Αποθήκευση αλλαγής

3. Πώς να μοιραστείτε ένα μη καταχωρισμένο ή ιδιωτικό βίντεο YouTube;

Εάν θέλετε να μοιραστείτε ένα μη καταχωρισμένο βίντεο με άλλους, μπορείτε να στείλετε τη διεύθυνση URL του μη καταχωρισμένου βίντεο στους φίλους σας ή σε συγκεκριμένα άτομα για να δείτε το βίντεο. Οποιοσδήποτε διαθέτει τον σύνδεσμο μπορεί επίσης να τον κοινοποιήσει ξανά. Για παράδειγμα, μπορούν να προωθήσουν το σύνδεσμο ή να προσθέσουν το βίντεο σε μια δημόσια λίστα αναπαραγωγής. Υπάρχει λοιπόν ο κίνδυνος εάν δεν θέλετε να βλέπουν περισσότερα άτομα το βίντεό σας.

Εάν θέλετε να μοιραστείτε το ιδιωτικό σας βίντεο σε κάποιον, μπορείτε να το μοιραστείτε μέσω email.

1 βήμαΚάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο εικονίδιο δίπλα στο κουμπί "Επεξεργασία" και επιλέξτε "Πληροφορίες και ρυθμίσεις".

Πληροφορίες & Ρυθμίσεις

2 βήμαΚάντε κλικ στο κουμπί "Κοινή χρήση" για να εισαγάγετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των ατόμων με τα οποία θέλετε να μοιραστείτε το ιδιωτικό βίντεο.

Κοινοποίηση

Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να μοιραστείτε ένα ιδιωτικό βίντεο μόνο σε 50 άτομα το μέγιστο και τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε βίντεο πρέπει να έχουν λογαριασμό Google για να βλέπουν το βίντεό σας με επιτυχία.

Υπάρχουν επίσης κάποιες άλλες γνώσεις που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την κοινή χρήση ενός ιδιωτικού βίντεο.

Πρώτον, εάν δεν έχετε συνδέσει ποτέ το κανάλι σας με το Google+ ή δεν έχετε επιβεβαιώσει το όνομά σας στο YouTube, δεν θα μπορείτε να κοινοποιείτε ιδιωτικά βίντεο σε άλλους. Εκτός αυτού, εάν έχετε μοιραστεί ένα ιδιωτικό βίντεο με άλλους, θα συνεχίσει να είναι ορατό σε αυτούς. Επιπλέον, δεν μπορείτε να τροποποιήσετε τη λίστα των χρηστών που μπορούν να δουν τα ιδιωτικά βίντεο, εκτός εάν καταργήσετε την πρόσβαση όλων των χρηστών στο βίντεο.

Πώς να ανεβάσετε ένα βίντεο στο YouTube

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα όμορφο βίντεο και να το ανεβάσετε στο YouTube; Χρειάζεστε έναν επαγγελματικό και ισχυρό κατασκευαστή διαφανειών YouTube για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια υπέροχη παρουσίαση YouTube.

Aiseesoft Δημιουργός διαφανειών μπορεί να είναι μια ιδανική επιλογή για εσάς. Υποστηρίζει όλες τις δημοφιλείς μορφές βίντεο και διαθέτει ισχυρές λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο. Μπορείτε να ανεβάσετε ένα βίντεο στο YouTube εύκολα με αυτόν τον δημιουργό διαφανειών του YouTube. Κατεβάστε και δοκιμάστε!

Εδώ είναι το βίντεο σχετικά με τη δημιουργία slideshows για εσάς. Κάντε κλικ για να το ελέγξετε.

Δημιουργία προβολής διαφανειών κουμπί αναπαραγωγής

Τι γνώμη έχετε για αυτό το post;

Έξοχος

Βαθμολογία: 4.8 / 5 (με βάση τις αξιολογήσεις 175)

εικόνα συγγραφέα

16 Δεκεμβρίου 2020 18:00 / Δημοσιεύτηκε από προς την YouTube

Εικονίδιο DisqusΑφήστε το σχόλιό σας και συμμετάσχετε στη συζήτησή μας