Επεξεργαστείτε το YouTube
1.1 Προσθήκη μουσικής στο YouTube
1.2 Πώς να δημιουργήσετε ένα κανάλι YouTube
1.3 Πώς να προσθέσετε σχολιασμούς στο YouTube
1.4 Πώς να αφαιρέσετε ένα βίντεο από το YouTube
1.5 Πώς να διαγράψετε ένα βίντεο YouTube
1.6 Πώς να διαγράψετε ένα κανάλι YouTube
1.7 Πώς να απενεργοποιήσετε τους υπότιτλους στο YouTube

Πώς να αφαιρέσετε το κανάλι YouTube στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας (επιλυμένο)

Μπορεί να έχετε κανάλι YouTube για λίγο και μια μέρα δεν το θέλετε πλέον. Ίσως προσπαθείτε απλώς να σταματήσετε αυτό το κανάλι για λίγο ή θέλετε να διαγράψετε αυτό το κανάλι YouTube μόνιμα. Εάν ναι, θέλετε να μάθετε πώς να το ολοκληρώσετε. Εδώ μπορείτε να ακολουθήσετε τον οδηγό για να μάθετε τον εύκολο τρόπο απόκρυψης ή διαγραφής του καναλιού YouTube.

Διαγραφή καναλιού YouTube

Μέρος 1: Πώς να διαγράψετε το κανάλι YouTube σε υπολογιστή PC / iPhone / iPad / Android

1 βήμαΑποκτήστε έναν υπολογιστή ή απλώς χρησιμοποιήστε το iPhone, το iPad ή το τηλέφωνό σας Android για να ανοίξετε ένα πρόγραμμα περιήγησης και μεταβείτε στον ιστότοπο του YouTube για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2 βήμαΚάντε κλικ στο εικονίδιο στην επάνω δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας και μεταβείτε στο Ρυθμίσεις YouTube.

Συνδεθείτε στις Ρυθμίσεις YouTube

3 βήμαΕδώ βρίσκεστε στην ενότητα Επισκόπηση και κάντε κλικ στο Σύνθετη κάτω από το τμήμα ονόματος καναλιού.

Σύνθετες ρυθμίσεις YouTube

4 βήμα Στο κάτω μέρος της ενότητας για προχωρημένους, εδώ είναι ένα Διαγραφή καναλιού κουμπί, απλώς κάντε κλικ σε αυτό εάν είστε βέβαιοι ότι θα διαγράψετε αυτό το κανάλι YouTube και θα μεταβεί στο παράθυρο σύνδεσης του λογαριασμού Google και θα χρειαστεί να εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας για επαλήθευση λογαριασμού YouTube.

Διαγραφή καναλιού YouTube

5 βήμα Αφού εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας, μεταβείτε στο Απόκρυψη ή διαγραφή του περιεχομένου σας από το YouTube Ενότητα. Επιλέξτε Θέλω να διαγράψω οριστικά το περιεχόμενό μου και επιλέξτε τα πλαίσια για επιβεβαίωση και μετά κάντε κλικ στο ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΜΟΥ για να ολοκληρώσετε την κατάργηση του καναλιού σας στο YouTube.

Διαγραφή περιεχομένου YouTube

Εδώ μπορείτε επίσης να δείτε τον επίσημο οδηγό βίντεο του καναλιού βοήθειας YouTube για τον τρόπο διαγραφής του καναλιού σας YouTube εδώ:

Διαγραφή καναλιού YouTube κουμπί αναπαραγωγής

Συμβουλές: Μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε YouTube Downloader για να κατεβάσετε τα βίντεό σας στο κανάλι σας πριν από τη διαγραφή, για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε πολύτιμο περιεχόμενο που μπορεί να είναι χρήσιμο στο μέλλον.

Aiseesoft Video Converter Ultimate για Mac

Μέρος 2: Πώς να αποκρύψετε το κανάλι YouTube σε υπολογιστή PC / iPhone / iPad / Android

Εάν απλώς προσπαθήσετε να αποκρύψετε το κανάλι σας YouTube για λίγο αντί να το διαγράψετε οριστικά, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα όπως παραπάνω από το 1 έως το 4. Στη συνέχεια, απλώς επιλέξτε Θέλω να κρύψω το κανάλι μου στην ενότητα Απόκρυψη ή διαγραφή του περιεχομένου σας από την ενότητα YouTube αφού εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης και εισέλθετε. Επιλέξτε όλα τα πλαίσια για να επιβεβαιώσετε ότι κατανοείτε ότι καθιστά το περιεχόμενο και τη δραστηριότητά σας στο YouTube ιδιωτικό και κάντε κλικ Κρύψτε το κανάλι μου κουμπί για να ολοκληρώσετε την απόκρυψη.

Απόκρυψη καναλιού YouTube

Μέρος 3: Πώς να αποκρύψετε ή να διαγράψετε περιεχόμενο βίντεο ή λίστα αναπαραγωγής από το κανάλι σας στο YouTube

1 βήμαΜεταβείτε στο youtube.com στο πρόγραμμα περιήγησης και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο YouTube. Επιλέγω Το κανάλι μου στην επάνω αριστερή πλευρική γραμμή και μετά Διαχειριστής βίντεο στην κορυφή του εξώφυλλου καναλιού YouTube.

Το κανάλι μου στο YouTube

2 βήμαΣτο Διαχειριστή βίντεο, μπορείτε να δείτε όλα τα βίντεό σας και μπορείτε να επιλέξετε τα πλαίσια των βίντεο που προσπαθείτε να διαγράψετε ή να αποκρύψετε. Εάν προσπαθήσετε διαγράψτε το βίντεο YouTube, αφού επιλέξετε το πλαίσιο, μπορείτε να κάνετε κλικ στο δράσεις και επιλέξτε Διαγραφή στην αναπτυσσόμενη λίστα. Εάν προσπαθήσετε να αποκρύψετε το βίντεο, μπορείτε να επιλέξετε το Ακαταχώριστος or Private σύμφωνα με το Πολιτική Απορρήτου σε αυτήν τη λίστα.

Διαγραφή βίντεο YouTube

3 βήμαΕάν προσπαθήσετε να διαγράψετε τη λίστα αναπαραγωγής σας, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις λίστες αναπαραγωγής σας στην αριστερή πλευρική γραμμή κάτω από το ΒΙΒΛΙΟΘΉΚΗ ενότητα και εισαγάγετε αυτήν τη λίστα αναπαραγωγής. Κάντε κλικ στο Επιπλέον στη δεξιά πλευρά της ενότητας λίστας αναπαραγωγής και επιλέξτε Διαγραφή λίστας αναπαραγωγής για να ολοκληρώσετε την κατάργηση της λίστας αναπαραγωγής.

Διαγραφή της λίστας αναπαραγωγής YouTube

Αυτός είναι ο πλήρης οδηγός για απόκρυψη ή διαγραφή περιεχομένου καναλιού ή βίντεο YouTube στον υπολογιστή, το iPad, το iPhone ή το τηλέφωνό σας Android. Ίσως να προσπαθήσετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με άλλα πράγματα που σχετίζονται με τη διαγραφή περιεχομένου YouTube, απλώς αφήστε τα σχόλιά σας και ενημερώστε μας. Εκτός αυτού, αν θέλετε απλά να πάρετε το προηγούμενο κανάλι YouTube και ξεκινήστε ένα νέο κανάλι YouTube.

Μέρος 4: Συνήθεις ερωτήσεις για την κατάργηση του καναλιού YouTube

1. Πώς να αποκλείσετε κανάλια YouTube;

Πρώτα απ 'όλα, ανοίξτε το κανάλι YouTube που θέλετε να καταργήσετε από τη λίστα προτάσεων του YouTube. Στη συνέχεια, πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα "Σχετικά" αυτού του καναλιού. Και θα δείτε ένα αναπτυσσόμενο μενού λίγο πριν από το πλαίσιο Αποστολή μηνύματος. Από αυτό το μενού, πρέπει να ορίσετε την επιλογή "αποκλεισμός χρήστη".

2. Πώς να διαγραφείτε από ένα κανάλι YouTube

Μεταβείτε στον ιστότοπο του YouTube και κάντε κλικ στο κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία (εάν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο YouTube). Στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης, κάντε κλικ στο κουμπί. Στο μενού που εμφανίζεται, αναζητήστε την ενότητα ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ. Επιλέξτε το κανάλι στο οποίο θέλετε να διαγραφείτε.

3. Πώς να ενεργοποιήσετε το κανάλι YouTube;

Αρχικά, συνδεθείτε στο YouTube. Μεταβείτε για να δημιουργήσετε ένα κανάλι και συμπληρώστε τη φόρμα. Αυτό θα επαναφέρει το κανάλι σας στο YouTube. Στη φόρμα, μην κάνετε κλικ στο "Για να χρησιμοποιήσετε μια επιχείρηση ή άλλο όνομα, κάντε κλικ εδώ." Αυτό θα δημιουργήσει ένα νέο κανάλι αντί να επαναφέρει το κρυφό κανάλι σας. Αφού δημιουργήσετε ξανά το δημόσιο κανάλι σας, τότε θα έχετε την επιλογή να κάνετε τα βίντεο και τις λίστες αναπαραγωγής σας ορατά στη Διαχείριση βίντεο.

Τι γνώμη έχετε για αυτό το post;

Έξοχος

Βαθμολογία: 4.9 / 5 (με βάση τις αξιολογήσεις 270)

εικόνα συγγραφέα

27 Μαρτίου 2020 09:10 / Ενημερώθηκε από προς την YouTube

Εικονίδιο DisqusΑφήστε το σχόλιό σας και συμμετάσχετε στη συζήτησή μας