Συμβουλές για καλύτερη χρήση του YouTube
1. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό YouTube
2. Διαγραφή λογαριασμού YouTube
3. Επαληθεύστε τον λογαριασμό YouTube
4. Ενεργοποίηση YouTube
5. YouTube Banner Maker
6. YouTube Red
7. Ετικέτες YouTube
8. Μέγεθος μικρογραφίας YouTube
9. Λειτουργία ασφάλειας YouTube
10. Αναφέρετε ένα βίντεο YouTube
11. Συνδρομές YouTube
12. YouTube Desktop
13. Το YouTube on Fire

Διαγράψτε μόνιμα τον λογαριασμό YouTube ή το κανάλι YouTube

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επιτρέπουν σε έναν χρήστη να θέλει να μάθει πώς να διαγράψει τον λογαριασμό YouTube. Πρώτα απ 'όλα, η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο δεν είναι ένα νέο θέμα, αλλά είναι πάντα καυτό σε αυτήν την ψηφιακή λέξη. Σε σύγκριση με το κείμενο που δημοσιεύτηκε στο Facebook, τα βίντεο του YouTube θα μπορούσαν να εκθέσουν πολλές προσωπικές πληροφορίες, όπως διεύθυνση σπιτιού, τοποθεσία σχολείου και πολλά άλλα. Και ο κοινωνικός εκφοβισμός είναι ένας άλλος σημαντικός λόγος.

Υπάρχουν πάντα μερικοί άνθρωποι, που κρύβονται πίσω από την οθόνη, αρέσει να χρησιμοποιούν λέξεις για να πληγώνουν άλλους. Μερικές φορές, η διαγραφή λογαριασμού YouTube φαίνεται να είναι ο μόνος τρόπος για να μείνετε μακριά από αυτούς τους κακούς. Στην πραγματικότητα, τα κοινωνικά μέσα είναι επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία. Σύμφωνα με την ψυχολογική έρευνα, τα κοινωνικά μέσα μπορούν να αυξήσουν το άγχος των ανθρώπων. Όταν έχετε λογαριασμό YouTube, για παράδειγμα, πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο για να δημοσιεύσετε περιεχόμενο, να αυξήσετε τους ακόλουθους και να απαντήσετε σε σχόλια. Μόλις μειωθεί ο αριθμός των οπαδών, θα αισθανθείτε αναστατωμένος και άγχος. Επομένως, ίσως είναι καλή ιδέα να ακολουθήσετε τους οδηγούς μας για τη διαγραφή του λογαριασμού YouTube.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό YouTube

Μέρος 1. Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό YouTube

Πριν σας δείξουμε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό YouTube, υπάρχει κάτι σημαντικό να κατανοήσετε. Ο λογαριασμός YouTube διαφέρει με το κανάλι YouTube. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά κανάλια σε έναν λογαριασμό YouTube. Εάν διαγράψετε τον λογαριασμό YouTube, όλα τα κανάλια του λογαριασμού θα διαγραφούν οριστικά. Εάν θέλετε να καταργήσετε ένα κανάλι YouTube, μπορείτε να βρείτε τον αναλυτικό οδηγό στο δεύτερο μέρος. Ένα άλλο σημαντικό πράγμα είναι ότι η Google δεν επιτρέπει σε εσάς ή σε άλλους να χρησιμοποιείτε το όνομα χρήστη σας για άλλο λογαριασμό YouTube στο μέλλον. Επομένως, καλύτερα να σκεφτείτε πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Εάν είστε έτοιμοι, ας αρχίσουμε να το κάνουμε.

Μέθοδος 1: Διαγραφή λογαριασμού YouTube στο YouTube

1 βήμα Εισαγάγετε το youtube.com στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησής σας και συνδεθείτε στο λογαριασμό YouTube που θέλετε να διαγράψετε οριστικά.

2 βήμα Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να ανοίξετε το μενού YouTube και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο "Ρυθμίσεις" για να ανοίξετε τη σελίδα "Ρυθμίσεις λογαριασμού".

3 βήμα Εντοπίστε στην αριστερή πλευρική γραμμή και κάντε κλικ στην επιλογή "Διαχείριση λογαριασμού" για να μεταβείτε στη σελίδα διαχείρισης λογαριασμού.

4 βήμα > Όταν μεταφερθείτε στη σελίδα διαχείρισης λογαριασμού, κάντε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο λογαριασμού" στο δεξί πλαίσιο.

5 βήμα Στη συνέχεια, γράψτε τον λόγο διαγραφής λογαριασμού ή αφήστε τον ως προεπιλεγμένο.

6 βήμα Μόλις κάνετε ξανά κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο λογαριασμού". Θα λάβετε το μήνυμα ότι παρατηρεί ότι ο λογαριασμός YouTube έχει διαγραφεί.

Διαγραφή λογαριασμού YouTube

Μέθοδος 2: Διαγραφή λογαριασμού YouTube στον λογαριασμό Google

1 βήμα Επίσκεψη google.com/account σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και συνδεθείτε στον λογαριασμό YouTube που τείνετε να κλείσετε.

2 βήμα Μεταβείτε στην καρτέλα "Εργαλεία δεδομένων" στην επάνω κορδέλα της σελίδας του πίνακα ελέγχου λογαριασμού Google. Και μετά πατήστε τον σύνδεσμο "Διαγραφή προφίλ και λειτουργιών Google+".

Συμβουλή: Ένας λογαριασμός YouTube συνδέεται συνήθως με ένα Google+. Με άλλα λόγια, η διαγραφή του λογαριασμού Google+ θα κλείσει τον αντίστοιχο λογαριασμό YouTube. Αυτό δεν θα επηρεάσει άλλες υπηρεσίες Google, όπως το Gmail ή το Google Photos.

3 βήμα Όταν σας ζητηθεί η σελίδα επιβεβαίωσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το πλαίσιο ελέγχου μπροστά από την επιλογή "Απαιτούμενο".

4 βήμα Τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί "Κατάργηση επιλεγμένων υπηρεσιών" για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Σημείωση: Αφού διαγράψετε τον λογαριασμό YouTube, το YouTube θα σας αποσυνδέσει αυτόματα από τον λογαριασμό. Και δεν μπορείτε πλέον να συνδεθείτε στον διαγραμμένο λογαριασμό YouTube, να δημοσιεύσετε περιεχόμενο βίντεο ή να αλληλεπιδράσετε με τους ακόλουθους. Ωστόσο, τα περιεχόμενα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στον διαγραμμένο λογαριασμό και αναδημοσιεύθηκαν από άλλους δεν θα διαγραφούν πλήρως.

Διαγραφή λογαριασμού YouTube στο Google

Μέρος 2. Πώς να διαγράψετε το κανάλι YouTube

Ορισμένα άτομα δημιουργούν πολλά κανάλια σε έναν λογαριασμό YouTube. Μετά από λίγο, ορισμένα κανάλια προσελκύουν περισσότερους οπαδούς, αλλά άλλα όχι. Ή θέλετε να διατηρήσετε την κοινή χρήση βίντεο σε ορισμένα κανάλια ασφαλή σε ορισμένες περιπτώσεις. Προς το παρόν, μπορεί να θέλετε να διαγράψετε αρκετά ελκυστικά κανάλια YouTube, αλλά όχι να διαγράψετε λογαριασμό YouTube. Υπάρχουν δύο τρόποι για να εξαφανιστεί ένα κανάλι YouTube.

Μέθοδος 1: Διαγραφή μόνιμου καναλιού YouTube

1 βήμα Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο YouTube και ξεδιπλώστε το μενού "YouTube" στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας. Επιλέξτε το εικονίδιο "Ρυθμίσεις" για να μεταβείτε στη σελίδα ρυθμίσεων λογαριασμού.

2 βήμα Επιλέξτε την καρτέλα "Επισκόπηση" στην αριστερή πλευρική γραμμή, εάν δεν ανοίγει αυτόματα. Εντοπίστε στο όνομα του καναλιού YouTube που θέλετε να κλείσετε για πάντα και κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Σύνθετες" κάτω από το όνομα.

3 βήμα Στη λίστα μενού, βρείτε την ενότητα "Διαγραφή καναλιού" και κάντε κλικ στο κουμπί "Διαγραφή καναλιού".

4 βήμα Εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας στο YouTube για να μεταβείτε στη σελίδα διαγραφής καναλιών. Στη συνέχεια, ανοίξτε την επιλογή "Θέλω να διαγράψω οριστικά το περιεχόμενό μου", επιλέξτε το περιεχόμενο που θέλετε να διαγράψετε στη λίστα και κάντε κλικ στο κουμπί "Διαγραφή του περιεχομένου μου" για να το επιβεβαιώσετε.

Συμβουλή: Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για την ενημέρωση της κατάστασης, οπότε εξακολουθείτε να μπορείτε να μάθετε τη μικρογραφία των βίντεο στο κανάλι YouTube μετά τη διαγραφή της. Εάν θέλετε να διαγράψετε περισσότερα από ένα κανάλια YouTube, επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα σε άλλα κανάλια.

Διαγράψτε μόνιμα το κανάλι YouTube

Μέθοδος 2: Απόκρυψη του καναλιού YouTube προσωρινά

1 βήμα Ακολουθήστε το βήμα 1 έως το βήμα 3 στην παραπάνω μέθοδο για να ανοίξετε τη σελίδα διαγραφής λογαριασμού.

2 βήμα Εάν σας ζητηθεί, εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας στο YouTube για να επιβεβαιώσετε ότι είστε ο οικοδεσπότης του λογαριασμού YouTube.

3 βήμα Ξεδιπλώστε την επιλογή "Θέλω να αποκρύψω το περιεχόμενό μου". Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε τη λίστα παρόμοια με τη διαγραφή του περιεχομένου μου. Επίσης, επιλέξτε κάθε πλαίσιο μπροστά από το περιεχόμενο που θέλετε να αποκρύψετε στη λίστα.

4 βήμα Στο τέλος, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί "Απόκρυψη του καναλιού μου" για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Σημείωση: Η απόκρυψη του καναλιού YouTube δεν είναι να το διαγράψετε, αλλά να το κάνετε μόνο ιδιωτικό. Όποτε θέλετε να το αφήσετε πίσω, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το κρυφό κανάλι YouTube.

Προσωρινά απόκρυψη καναλιού YouTube

Συμπέρασμα

Με βάση τον παραπάνω οδηγό, μπορεί να καταλάβετε πώς να διαγράψετε πλήρως τον λογαριασμό YouTube. Όταν δεν χρησιμοποιείτε πλέον τον λογαριασμό σας στο YouTube ή ενοχλείτε από τα βίντεο που έχετε δημοσιεύσει στον λογαριασμό, μπορείτε να απαλλαγείτε εύκολα από τέτοιες καταστάσεις διαγράφοντάς τον. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο τρόποι διαγραφής ενός λογαριασμού YouTube, στο YouTube ή στον Λογαριασμό Google. Μπορείτε να αποφασίσετε να κλείσετε τον λογαριασμό σας στο YouTube χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε λύση βάσει των συνθηκών σας και ακολουθώντας τους οδηγούς μας. Από την άλλη πλευρά, εάν θέλετε να διατηρήσετε τα βίντεό σας στο YouTube ασφαλή, η κατάργηση ή η απόκρυψη του καναλιού YouTube είναι μια άλλη επιλογή. Η βασική διαφορά μεταξύ της διαγραφής λογαριασμού YouTube και της διαγραφής καναλιών είναι ότι η πρώτη θα καταργήσει όλο το περιεχόμενο που σχετίζεται με τον λογαριασμό, αλλά η τελευταία θα διαγράψει μόνο το περιεχόμενο σε συγκεκριμένο κανάλι YouTube. Και αν θέλετε να επαναφέρετε το βίντεό σας στο YouTube κάποια στιγμή, θα πρέπει να δοκιμάσετε να αποκρύψετε το κανάλι.

Τι γνώμη έχετε για αυτό το post;

Έξοχος

Βαθμολογία: 4.8 / 5 (με βάση τις αξιολογήσεις 66)

εικόνα συγγραφέα

19 Μαΐου 2018 09:32 / Ενημερώθηκε από προς την YouTube

Εικονίδιο DisqusΑφήστε το σχόλιό σας και συμμετάσχετε στη συζήτησή μας