2 τρόποι αποκλεισμού και απενεργοποίησης μηνυμάτων Facebook

Σεπτέμβριος 23, 2019Λουίζα Λευκή

Εάν είστε λάτρης του Facebook, μπορεί να σας αρέσει να μοιράζεστε την καθημερινή σας ζωή, τις προσωπικές σας απόψεις κ.λπ. στο Facebook, μπορεί να σας αρέσει να συνομιλείτε με φίλους με το Facebook Messenger. Ανεξάρτητα από το τι επιδιώκετε, το Facebook εμπλουτίζει τη ζωή σας. Αλλά εξακολουθεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα που σας ενοχλεί, ειδικά όταν το Facebook άλλαξε την πολιτική απορρήτου του. Έτσι είναι πιο εύκολο από πριν να στείλετε μηνύματα σε οποιονδήποτε. Τόσο ενοχλητικό!

Στο παρελθόν, το Facebook είχε μια λειτουργία για να απενεργοποιήσει το "Μήνυμα", αλλά τώρα αυτή η λειτουργία έχει πάψει. Τόσοι πολλοί άνθρωποι θέλουν να βρουν έναν τρόπο να αποκλείσουν και να απενεργοποιήσουν τα μηνύματα Facebook από κάποιον. Εδώ, θα σας δείξουμε 2 τρόπους για να αποκλείσετε και να απενεργοποιήσετε τα μηνύματα Facebook που δεν θέλετε να λαμβάνετε και να βλέπετε.

Αποκλεισμός μηνυμάτων Facebook

Αποκλεισμός ανεπιθύμητων μηνυμάτων Facebook με το "Αυστηρό φιλτράρισμα"

Αν θέλετε να αποκλείσετε και να απενεργοποιήσετε τα μηνύματα Facebook, ένας τρόπος είναι να τα στείλετε στο φάκελο "Άλλα" με το "Αυστηρό φιλτράρισμα". Με αυτόν τον τρόπο, εξακολουθείτε να λαμβάνετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα, αλλά δεν θα εμφανίζονται στα εισερχόμενά σας.

Βήμα 1.
Μεταβείτε στον ιστότοπο του Facebook και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook μέσω του προγράμματος περιήγησής σας.
Βήμα 2.
Βρείτε το εικονίδιο "Απόρρητο" στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και κάντε κλικ στην επιλογή "Ποιος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου"> "Αυστηρό φιλτράρισμα" από την αναπτυσσόμενη λίστα.

Το "Αυστηρό φιλτράρισμα" σάς βοηθά να αποκλείσετε μηνύματα από οποιονδήποτε άλλο εκτός από τους φίλους σας αφήνοντας τα μηνύματα να μεταβούν στο "Άλλα" και όχι στο "Εισερχόμενα".

Εάν το "Αυστηρό φιλτράρισμα" απενεργοποιεί τόσα πολλά μηνύματα στο Facebook, μπορείτε να δοκιμάσετε το "Βασικό φιλτράρισμα" για να στείλετε τα περισσότερα μηνύματα στα εισερχόμενα.

Βήμα 3.
Εάν θέλετε να αποκλείσετε τα μηνύματα από τους φίλους σας με αυτόν τον τρόπο, απλώς φιλέστε τα. Και πρέπει να διαγράψετε όλα τα προηγούμενα μηνύματα με τους φίλους σας.
Αυστηρό Flitering

Αποκλεισμός και απενεργοποίηση μηνυμάτων Facebook αποκλείοντας το άτομο

Εάν πιστεύετε ότι το "Αυστηρό φιλτράρισμα" δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας και δεν θέλετε ποτέ να λαμβάνετε μηνύματα από κάποιον, ακόμη και αν στο φάκελο "Άλλα". Ή νομίζετε ότι δεν μπορείτε να αφήσετε τους εραστές σας, τους φίλους σας να βρουν τα μηνύματα για πάντα, ίσως πρέπει να προσπαθήσετε να αποκλείσετε κάποιον.

Με αυτόν τον τρόπο οι άνθρωποι δεν μπορούν σας στέλνω μηνύματα στο Facebook, δεν μπορεί να δει το προφίλ σας, ακόμη και να σας προσθέσει ως φίλο. Αλλά δεν επιτρέπεται να τα αποκλείσετε ταυτόχρονα. Ακολουθήστε τα επόμενα βήματα για να αποκλείσετε και να απενεργοποιήσετε τα μηνύματα Facebook αποκλείοντας κάποιον.

Βήμα 1.
Βρείτε πρώτα το προφίλ του ατόμου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις "Αναζήτηση" λειτουργία.
Βήμα 2.
Αποκλεισμός του ατόμου που θέλετε να απενεργοποιήσετε ή να αποκλείσετε τα μηνύματά του.

Ανοίξτε το προφίλ του / της, βρείτε το κουμπί τριών bot δίπλα στο κουμπί "Μήνυμα", κάντε κλικ στο "Αποκλεισμός" από την αναπτυσσόμενη λίστα. Μέχρι τώρα, δεν μπορεί να σας στείλει μήνυμα Facebook, ούτε μπορείτε να τον στείλετε.

Αποκλεισμός εισερχομένων SMS

Αν θέλετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό κάποιου χρήστη, απλώς μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις"> "Αποκλεισμός" και θα δείτε τα άτομα που έχετε αποκλείσει. Μπορείτε να πατήσετε "Κατάργηση αποκλεισμού" για κατάργηση αποκλεισμού. Αλλά ταυτόχρονα, το Facebook θα σας επιτρέψει να τους στείλετε ένα αίτημα φιλίας.

Αποκλεισμός όλων των μηνυμάτων στο Facebook

Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε μηνύματα Facebook ή άλλα μηνύματα από οποιονδήποτε, τότε πρέπει να διαβάσετε αυτό το μέρος για να αποκλείσετε όλα τα μηνύματα ή τις συνομιλίες από οποιονδήποτε στο Facebook.

Βήμα 1.
Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Facebook και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Συνομιλία" στο κάτω μέρος της σελίδας για να κάνετε κλικ στο εικονίδιο ρυθμίσεων και επιλέξτε "Ρυθμίσεις για προχωρημένους ...".
Ρυθμίσεις για προχωρημένους
Βήμα 2.
Σημείο επιλογής "Απενεργοποίηση συνομιλίας για όλες τις επαφές" από τις επιλογές για να σταματήσετε να λαμβάνετε μηνύματα από οποιονδήποτε στο Facebook. Και κάντε κλικ στο "Αποθήκευση" για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές που κάνατε μόλις τώρα.
Αποκλεισμός όλων των μηνυμάτων

Επίσης, επιτρέπεται να αποκλείσετε όλα τα μηνύματα εκτός από ορισμένες επαφές ή να απενεργοποιήσετε τα μηνύματα Facebook μόνο για ορισμένες επαφές εύκολα από τις επιλογές.

Σε αυτό το άρθρο, γνωρίζετε πώς να απενεργοποιήσετε και να αποκλείσετε μηνύματα Facebook, εάν θέλετε, μπορείτε να το κάνετε. Ακόμα, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook, εάν δεν έχετε καμία επιλογή. Αλλά γιατί να μην δώσουμε σε κάποιον την ευκαιρία;

Τι γνώμη έχετε για αυτό το post;

Έξοχος

Βαθμολογία: 4.9 / 5 (βάσει ψήφων 175)Ακολουθήστε μας στο

Εικονίδιο DisqusΑφήστε το σχόλιό σας και συμμετάσχετε στη συζήτησή μας

Αποκλεισμός μηνυμάτων / κλήσεων

1. Αποκλεισμός αριθμού αναγνώρισης καλούντος στο iPhone 2. Ανάκτηση αποκλεισμένων μηνυμάτων στο iPhone 3. Καλέστε κάποιον από έναν αποκλεισμένο αριθμό 4. Πώς να ξέρω αν κάποιος με έχει αποκλείσει στο kik 5. Αποκλεισμός κατάργησης αποκλεισμού κάποιου WhatsApp 6. Αποκλεισμός Deactive Facebook Μηνυμάτων
Αποκατάσταση στοιχείων iPhone κουτί

Το καλύτερο λογισμικό ανάκτησης δεδομένων iPhone, επιτρέποντας στους χρήστες να ανακτούν με ασφάλεια τα χαμένα δεδομένα iPhone / iPad / iPod από τη συσκευή iOS, το iTunes / iCloud backup.

Επιστροφή στην κορυφή